IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм = баба?!

19 февруари 2022 16 30

Синът ѝ намекна с бележка, че може би чака бебе

БГНЕС

БГНЕС

„Виктория Бекъм ще става баба?! Не може да бъде!“. Това пишат фенове на известната певица и дизайнерка в социалните мрежи. А повод за техните коментари стана бележка, която синът ѝ Бруклин остави на своята годеница.

След като младият фотограф готви със своята любима за 14 февруари, я изненада с 14 букета с бели рози, които вървяха с романтично послание. Абстрахирайки се от цвета на растенията, който се свързва по-скоро с приятелство, бързаме да кажем, че с няколко думи той намекна, че няма търпение тя да стане майка на децата му. И загатна, че може би бебето е напът.

„Ти си най-добрият ми приятел и заслужаваш да имаш най-хубавия ден. Ти продължаваш да ме правиш най-щастливия човек на света и нямам търпение да те нарека своя съпруга“, е написал Бруклин.

От списание Hello решават да дадат в по-близък план кадъра, качен в историята на Бекъм, където той показва розите с картичка. Така откриват, че той е добавил още:

„Ти ще бъдеш най-добрата майка на света и аз съм щастлив, че мога да те нарека своя“.

Именно последното изречение от пожеланието на звездата загатва, че той и половинката му може вече да са заченали своето първо дете или по-скоро имат планове за него след своето предстоящо бракосъчетание. С това двамата ще направят най-големия подарък за родителите си още преди сватбата, особено за Виктория Бекъм, която много ги подкрепя.

Все пак, думите на младия Бекъм не са на 100% потвърждение, че той ще става татко. Според някои, те само доказват чувствата му към Никола и това, че иска да създаде семейство с нея.

Иначе, що се отнася до младата актриса, на нея много ѝ отива коремче. В началото на годината тя показа в Instagram, че носи такова – за един от новите си проекти, като открехна завесата към снимачната площадка.

Всички чакат сватбата с нетърпение

Както вече писахме, след годежа, Бруклин и Никола забавиха за малко плановете за сватба заради пандемията. Но тя вече е насрочена и ще бъде на 9 април във Флорида. Двамата ще си кажат „ДА“ на специална церемония в Палм Бийч. На нея се очаква да присъстват куп известни личности.

По-рано бе съобщено, че двойката ще подпише брачен договор – честа практика при по-заможните в САЩ.

„Решението на Бруклин и Никола беше взаимно. Той е имал опит с момичета, отчаяни да получат фамилията Бекъм (и другите облаги с нея), така че е щастлив, че Никола го обича истински. И разбира се, ясно е, че тя не се нуждае от парите му, тъй като има своя собствена и съвсем успешна кариера“, обяснява източник, близък до семейство Бекъм, чиито авоари възлизат на близо 350 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари